Qui som?

El Centre va néixer al Masnou a l’any 1983 sobre la desapareguda llibreria Sant Jordi i després es va traslladar al carrer Pere Grau on va aconseguir un gran prestigi en tot el seu voltant. Des d’aleshores La Perelló, que és com se la coneix col·loquialment, pel seu fundador el professor Miquel Àngel Perelló, ha sabut mantenir aquesta bona reputació fruit de la dinàmica dels seus mètodes que promouen un treball actiu intens i exigeixen un rendiment molt alt en els seus alumnes. Per això l’Acadèmia ha estat reconeguda per nombroses institucions i pels més de 10.000 alumnes que han passat per les seves aules durant tots aquests anys.

L’objectiu fonamental del centre ha estat i segueix essent el mateix al llarg de tots aquests anys: servir com a eina de suport per a la comunitat educativa d’Alella, El Masnou i Teià.

El reconeixement aconseguit fins ara es deu també a la nostra filosofia de com s’ha d’ensenyar i al fet d’haver-nos adaptat a les necessitats que s’han generat pels canvis introduïts en el sistema educatiu en els darrers anys.

L’experiència acumulada del qui la dirigeix, expert amb l’ensenyament de les matemàtiques, i la seva dedicació plena fan del centre un lloc amb garanties i d’èxit per als nostres alumnes.