Política de privacitat

Miquel Àngel Perelló l’informa sobre la seva política de privacitat respecte al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www.academiaperello.com

En aquest sentit, Miquel Àngel Perelló garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia de drets (LOPD GDD). Així mateix, compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

La utilització del lloc web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat, així com les condicions incloses en l’avís legal.

Identitat de la persona responsable

 • Titular: Miquel Àngel Perelló Capo
 • Núm. Col·legiat: 19542
 • NIF/CIF: 37273809D
 • Adreça: Carrer Sant Felip 115 – 08320 el Masnou – Barcelona
 • Correu electrònic: info@academiaperello.com
 • Lloc web: www.academiaperello.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el titular aplicarà els següents principis que compleixin amb els requisits del nou Reglament Europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: el titular requerirà sempre el consentiment per al tractament de les seves dades personals que puguin ser per a una o més finalitats específiques sobre les quals li haurà d’informar per endavant amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de les dades: el titular sol·licitarà únicament les dades estrictament necessàries per a la finalitat o finalitats que les sol·licitin.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament. El titular l’ha d’informar del període de retenció corresponent segons la finalitat. En el cas de les subscripcions, el propietari revisa periòdicament les llistes i esborrarà els registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: les seves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estan garantides. Ha de saber que el titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o mal ús de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar en www.academiaperello.com no cal facilitar cap dada de caràcter personal. Els casos en què faciliteu les vostres dades personals són els següents: adreçant-vos a través dels formularis de contacte o enviant un correu electrònic.

Seus drets

El titular li informa que sobre les seves dades personals té dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar la rectificació o cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament des del titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi proporcionat les seves dades en algun moment pot contactar amb el propietari i sol·licitar informació sobre les dades emmagatzemades i com s’han obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades de caràcter personal, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació de les dades dels fitxers del propietari.

Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició haurà d’enviar un correu electrònic a info@academiaperello.com juntament amb justificant vàlid en dret com fotocòpia del DNI o equivalent.

Vostè té dret a una efectiva protecció judicial i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, a l’Agència Espanyola de protecció de dades, si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de les dades personals

Quan et connectis al lloc web per enviar un correu electrònic al propietari o realitzar una consulta, estàs proporcionant informació personal per la qual el propietari és responsable. Aquesta informació pot incloure dades personals com ara l’adreça IP, el nom i cognoms, l’adreça electrònica, el número de telèfon i altra informació. En proporcionar aquesta informació, vostè consent que la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada pel titular, només com es descriu en l’avís legal i aquesta política de privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del titular són diferents en funció del sistema de captura d’informació:

 • Formularis de contacte: el titular sol·licita dades personals incloent: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon per respondre a les seves consultes. Per exemple, el titular utilitza aquesta dada per respondre als seus missatges, dubtes, queixes, comentaris o preocupacions que pugui tenir respecte a la informació inclosa en el lloc web, els serveis prestats a través del lloc web, el tractament de les seves dades les qüestions relatives als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir, no estan subjectes a les condicions del lloc web ni del contracte.

Hi ha altres finalitats per a les quals el propietari processa les vostres dades personals:

 • Vetllar pel compliment de les condicions contingudes en l’avís legal i la legislació aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes per ajudar aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recopila.
 • Donar suport i millorar els serveis oferts per aquesta web.

El titular tractarà les seves dades personals amb la finalitat d’informar-lo de les seves activitats, productes o serveis.

En cap cas el titular utilitzarà les seves dades per enviar publicitat de forma individual de productes aliens a l’Acadèmia Perelló.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les seves dades personals, el propietari pren totes les precaucions raonables i segueix bones pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, mal ús, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

El lloc web està allotjat en un servidor de la  companyia de Soluciones web on line S.L., coneguda comercialment com ProfesionaHosting. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per a més informació.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguéssim visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar galetes, incrustar codi de seguiment de tercers, i supervisar la seva interacció amb aquest codi.

Política de galetes

Perquè aquest lloc web funcioni correctament WordPress instal·la per defecte galetes, que és informació que s’emmagatzema en el seu navegador web.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: consentiment.

Per contactar amb el propietari o fer comentaris en aquest lloc web vostè ha d’acceptar aquesta política de privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals tractades pel titular són identificatives.

Conservació de les dades personals

Les dades personals que vostè faciliti al titular es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de les dades personals

Per defecte el WordPress no recull cap dada analítica. Recopilem informació sobre els visitants que comenten en els llocs que utilitzen el nostre servei contra el correu brossa d’Akismet Anti-Spam. Li informem que el que recopilem depèn de com l’usuari configura Akismet per al lloc, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, l’agent de l’usuari, el referent i l’URL del lloc (juntament amb una altra informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció i el comentari en si). També recollim informació sobre els visitants que omplen el formulari de Contact Form 7 del lloc web.

Navegació web

En navegar pel lloc web, es poden recopilar dades que no siguin identificatives, que poden incloure, adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i els llocs, hàbits de navegació i altres dades que no es poden utilitzar per identificar-lo.

El lloc web utilitza els serveis que ofereix el panel de control Plesk de ProfesionalHostong.

El titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar els patrons de navegació i recollir informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

L’usuari accepta que les dades facilitades al titular són correctes, completes, exactes i actuals, així com per mantenir-les degudament actualitzades.

Com a usuari de la web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que enviïs al lloc exonerant al propietari de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

Acceptació i consentiment

Com a usuari del lloc web declara que ha estat informat de les condicions relatives a la protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament del mateix per part del titular en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

Revocabilitat

Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició haurà d’enviar un correu electrònic a correu electrònic juntament amb prova vàlida en dret com fotocòpia del DNI o equivalent.

L’exercici dels seus drets no inclou les dades que el titular estigui obligat a conservar per a finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis en la política de privacitat

El titular es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que es modifiquin les polítiques degudament publicades.